VPN Support Menu

Veilig browsen (VPN)

Problemen met Safe Browsing (VPN)

Aangezien er veel bewegende delen zijn in wat ervoor zorgt dat een VPN als een service werkt, zijn er veel redenen waarom de Safe Browsing (VPN)-service mogelijk niet bereikbaar is voor u om te gebruiken.

Om ervoor te zorgen dat uw internet de VPN-verbinding gebruikt, moet u ervoor zorgen dat u alle applicaties en webbrowsers sluit die u de VPN wilt gebruiken voordat u verbinding maakt en deze opnieuw opent nadat u verbinding hebt gemaakt.

We hebben deze stappen voor probleemoplossing gemaakt die uw probleem oplossen of u in de goede richting wijzen om het probleem op te lossen.

Wijzig het VPN-protocol

Bij het protocol kan gedacht worden aan het type taal dat de software gebruikt. Dit kan helpen om met verschillende apparaten te werken.

• Open de TotalAV-applicatie

• Klik op het instellingenpictogram

• Wijzig VPN Protocol naar de Andere beschikbare optie

Probeer nu verbinding te maken met de VPN.

Probeer een andere locatie

Probeer een andere serverlocatie - dit sluit uit of er een probleem was met een bepaalde locatie.

Als de andere server werkt, gebruik die dan. Als er een probleem is met de andere server, kan dit binnen 5 minuten tot 24 uur worden opgelost.

Opnieuw opstarten

Het opnieuw opstarten van zowel je internetrouter als het apparaat kan helpen, omdat het geheugen wordt gewist en hun processen opnieuw worden gestart.

• Schakel je apparaat uit
  • Schakel uw internetrouter uit
  • Wacht 30 seconden
  • Schakel uw internetrouter in
  • Wacht nog eens 30 seconden
  • Schakel uw apparaat in
  • Laad TotalAV en probeer verbinding te maken met de VPN.

Schakel VPN Passthrough in

Uw router heeft mogelijk VPN Passthrough uitgeschakeld.

Elke router en fabrikant heeft een andere manier om VPN Passthrough in te schakelen, dus raadpleeg de handleiding van je router, kijk op de website of neem contact op met het ondersteuningsteam van je router.

Controleer een andere internetverbinding

Als u in staat bent, kunt u door een andere internetverbinding te controleren bepalen of het probleem bij het netwerk ligt. Als er een probleem is, moet u contact opnemen met de eigenaar of serviceprovider.

Neem contact op met de netwerkeigenaar

Het is voor scholen, werkplekken of andere publieke of private netwerken mogelijk om het gebruik van VPN-verbindingen uit te schakelen.

Als u de eigenaar bent van de verbinding, moet u met uw internetprovider praten voor aanvullende ondersteuning en ervoor zorgen dat VPN Passthrough op hun verbindingen is toegestaan.

Probeer een andere locatie

Probeer een andere serverlocatie - dit sluit uit of er een probleem was met een bepaalde locatie.

Als de andere server werkt, gebruik die dan. Als er een probleem is met de andere server, kan dit binnen 5 minuten tot 24 uur worden opgelost.

Opnieuw opstarten

Het opnieuw opstarten van zowel je internetrouter als het apparaat kan helpen, omdat het geheugen wordt gewist en hun processen opnieuw worden gestart.

• Schakel je apparaat uit
  • Schakel uw internetrouter uit
  • Wacht 30 seconden
  • Schakel uw internetrouter in
  • Wacht nog eens 30 seconden
  • Schakel uw apparaat in
  • Laad TotalAV en probeer verbinding te maken met de VPN.

Schakel VPN Passthrough in

Uw router heeft mogelijk VPN Passthrough uitgeschakeld.

Elke router en fabrikant heeft een andere manier om VPN Passthrough in te schakelen, dus raadpleeg de handleiding van je router, kijk op de website of neem contact op met het ondersteuningsteam van je router.

Controleer een andere internetverbinding

Als u in staat bent, kunt u door een andere internetverbinding te controleren bepalen of het probleem bij het netwerk ligt. Als er een probleem is, moet u contact opnemen met de eigenaar of serviceprovider.

Neem contact op met de netwerkeigenaar

Het is voor scholen, werkplekken of andere publieke of private netwerken mogelijk om het gebruik van VPN-verbindingen uit te schakelen.

Als u de eigenaar bent van de verbinding, moet u met uw internetprovider praten voor aanvullende ondersteuning en ervoor zorgen dat VPN Passthrough op hun verbindingen is toegestaan.

Probeer een andere locatie

Probeer een andere serverlocatie - dit sluit uit of er een probleem was met een bepaalde locatie.

Als de andere server werkt, gebruik die dan. Als er een probleem is met de andere server, kan dit binnen 5 minuten tot 24 uur worden opgelost.

Opnieuw opstarten

Het opnieuw opstarten van zowel je internetrouter als het apparaat kan helpen, omdat het geheugen wordt gewist en hun processen opnieuw worden gestart.

• Schakel je apparaat uit
  • Schakel uw internetrouter uit
  • Wacht 30 seconden
  • Schakel uw internetrouter in
  • Wacht nog eens 30 seconden
  • Schakel uw apparaat in
  • Laad TotalAV en probeer verbinding te maken met de VPN.

Schakel VPN Passthrough in

Uw router heeft mogelijk VPN Passthrough uitgeschakeld.

Elke router en fabrikant heeft een andere manier om VPN Passthrough in te schakelen, dus raadpleeg de handleiding van je router, kijk op de website of neem contact op met het ondersteuningsteam van je router.

Controleer een andere internetverbinding

Als u in staat bent, kunt u door een andere internetverbinding te controleren bepalen of het probleem bij het netwerk ligt. Als er een probleem is, moet u contact opnemen met de eigenaar of serviceprovider.

Neem contact op met de netwerkeigenaar

Het is voor scholen, werkplekken of andere publieke of private netwerken mogelijk om het gebruik van VPN-verbindingen uit te schakelen.

Als u de eigenaar bent van de verbinding, moet u met uw internetprovider praten voor aanvullende ondersteuning en ervoor zorgen dat VPN Passthrough op hun verbindingen is toegestaan.