VPN Support Menu

Sikker browsing (VPN)

Problemer med sikker browsing (VPN)

Da der er mange bevægelige dele til, hvad der får en VPN til at fungere som en tjeneste, er der mange grunde til, at Safe Browsing (VPN)-tjenesten muligvis ikke er tilgængelig for dig at bruge.

For at sikre, at dit internet bruger VPN-forbindelsen, skal du sørge for at lukke alle applikationer og webbrowsere, du ønsker at bruge VPN, før du opretter forbindelse og genåbner dem efter tilslutning.

Vi har udarbejdet disse fejlfindingstrin, som enten løser dit problem eller peger dig i den rigtige retning for at få det løst.

Skift VPN-protokol

Protokollen kan tænkes på, hvilken type sprog softwaren bruger. Dette kan hjælpe det med at fungere med forskellige enheder.

• Åbn TotalAV-applikationen

• Klik på Indstillinger-ikonet

• Skift VPN Protokol til Anden tilgængelig mulighed

Prøv nu at oprette forbindelse til VPN.

Prøv en anden placering

Prøv en anden serverplacering - dette vil udelukke, hvis der var et problem med en bestemt placering.

Hvis den anden server virker, så brug den. Hvis der er et problem med den anden server, kan det blive løst fra et hvilket som helst tidspunkt mellem de næste 5 minutter til 24 timer.

Genstarter

Genstart af både din internetrouter og enheden kan hjælpe, da det vil rydde deres hukommelse og genstarte deres processer.

• Sluk din enhed
  • Sluk din internetrouter
  • Vent 30 sekunder
  • Tænd din internetrouter
  • Vent yderligere 30 sekunder
  • Tænd din enhed
  • Indlæs TotalAV og prøv at oprette forbindelse til VPN.

Aktiver VPN Passthrough

Din router kan have VPN Passthrough deaktiveret.

Hver router og producent vil have en anden måde at aktivere VPN Passthrough på, så tjek venligst manualen til din router, tjek hjemmesiden eller kontakt din routers supportteam.

Tjek en anden internetforbindelse

Hvis du er i stand til det, vil kontrol af en anden internetforbindelse hjælpe dig med at identificere, om problemet er med netværket. Hvis der er et problem, skal du kontakte ejeren eller tjenesteudbyderen.

Kontakt netværksejeren

Det er muligt for skoler, arbejdspladser eller andre offentlige eller private netværk at deaktivere brugen af VPN-forbindelser.

Hvis du ejer forbindelsen, skal du tale med din internetudbyder for yderligere support og sikre, at de tillader VPN Passthrough på deres forbindelser.

Prøv en anden placering

Prøv en anden serverplacering - dette vil udelukke, hvis der var et problem med en bestemt placering.

Hvis den anden server virker, så brug den. Hvis der er et problem med den anden server, kan det blive løst fra et hvilket som helst tidspunkt mellem de næste 5 minutter til 24 timer.

Genstarter

Genstart af både din internetrouter og enheden kan hjælpe, da det vil rydde deres hukommelse og genstarte deres processer.

• Sluk din enhed
  • Sluk din internetrouter
  • Vent 30 sekunder
  • Tænd din internetrouter
  • Vent yderligere 30 sekunder
  • Tænd din enhed
  • Indlæs TotalAV og prøv at oprette forbindelse til VPN.

Aktiver VPN Passthrough

Din router kan have VPN Passthrough deaktiveret.

Hver router og producent vil have en anden måde at aktivere VPN Passthrough på, så tjek venligst manualen til din router, tjek hjemmesiden eller kontakt din routers supportteam.

Tjek en anden internetforbindelse

Hvis du er i stand til det, vil kontrol af en anden internetforbindelse hjælpe dig med at identificere, om problemet er med netværket. Hvis der er et problem, skal du kontakte ejeren eller tjenesteudbyderen.

Kontakt netværksejeren

Det er muligt for skoler, arbejdspladser eller andre offentlige eller private netværk at deaktivere brugen af VPN-forbindelser.

Hvis du ejer forbindelsen, skal du tale med din internetudbyder for yderligere support og sikre, at de tillader VPN Passthrough på deres forbindelser.

Prøv en anden placering

Prøv en anden serverplacering - dette vil udelukke, hvis der var et problem med en bestemt placering.

Hvis den anden server virker, så brug den. Hvis der er et problem med den anden server, kan det blive løst fra et hvilket som helst tidspunkt mellem de næste 5 minutter til 24 timer.

Genstarter

Genstart af både din internetrouter og enheden kan hjælpe, da det vil rydde deres hukommelse og genstarte deres processer.

• Sluk din enhed
  • Sluk din internetrouter
  • Vent 30 sekunder
  • Tænd din internetrouter
  • Vent yderligere 30 sekunder
  • Tænd din enhed
  • Indlæs TotalAV og prøv at oprette forbindelse til VPN.

Aktiver VPN Passthrough

Din router kan have VPN Passthrough deaktiveret.

Hver router og producent vil have en anden måde at aktivere VPN Passthrough på, så tjek venligst manualen til din router, tjek hjemmesiden eller kontakt din routers supportteam.

Tjek en anden internetforbindelse

Hvis du er i stand til det, vil kontrol af en anden internetforbindelse hjælpe dig med at identificere, om problemet er med netværket. Hvis der er et problem, skal du kontakte ejeren eller tjenesteudbyderen.

Kontakt netværksejeren

Det er muligt for skoler, arbejdspladser eller andre offentlige eller private netværk at deaktivere brugen af VPN-forbindelser.

Hvis du ejer forbindelsen, skal du tale med din internetudbyder for yderligere support og sikre, at de tillader VPN Passthrough på deres forbindelser.