VPN Support Menu

Veilig browsen (VPN)

Safe Browsing (VPN) gebruiken

Safe Browsing (VPN) is een virtueel particulier netwerk dat u helpt veilig te internetten.

Om ervoor te zorgen dat uw internet de VPN-verbinding gebruikt, moet u ervoor zorgen dat u alle applicaties en webbrowsers sluit die u de VPN wilt gebruiken voordat u verbinding maakt en deze opnieuw opent nadat u verbinding hebt gemaakt.

• Open de TotalAV-applicatie
  • Klik op het vingerafdrukpictogram
  • Selecteer VPN
  • Kies Het land waarmee u verbinding wilt maken
  • Klik op Verbinden
  • Open de TotalAV-applicatie
  • Klik op VPN
  • Kies de Regio
  • Klik op het rode stroompictogram
  • Open de TotalAV-applicatie
  • Tik op VPN
  • Kies de Regio
  • Tik op het TotalAV-pictogram
  • Open de TotalAV Android-applicatie
  • Tik op VPN
  • Tik op Activeren
  • Tik op Akkoord
  • Tik op OK
  • Tik op de knop om verbinding te maken (je kunt hieronder een andere locatie selecteren)
  • Je wordt nu verbonden via TotalAV VPN. De app vertelt u ook de locatie waarmee u verbonden bent.