VPN Support Menu

Veilig browsen (VPN)

Wat zijn de voordelen van het gebruik van Safe Browsing (VPN)?

Het gebruik van de VPN van TotalAV heeft veel voordelen. Waaronder:

Veilig blijven op openbare wifi

Als u internet gebruikt via openbare wifi, is het mogelijk dat hackers en cybercriminelen toegang krijgen tot de gegevens die u online verzendt. Hierdoor kunnen ze gegevens stelen zoals webgeschiedenis, wachtwoorden en creditcard-/bankkaartgegevens.

Safe Browsing VPN versleutelt uw gegevens, wat betekent dat hackers en cybercriminelen uw gegevens niet kunnen lezen.

Stop ISP-monitoring

Je internetprovider kan je browsegegevens zien en opslaan. Er worden veel vragen gesteld over hoe deze gegevens worden gebruikt en met wie ze worden gedeeld...

Aangezien Safe Browsing VPN uw gegevens versleutelt, kan uw internetprovider uw gegevens niet opslaan of delen.

Geen ISP-beperking

Sommige Internet Service Providers vertragen met opzet uw internetverbinding. Dit gebeurt meestal wanneer u veel bandbreedte op internet gebruikt, bijvoorbeeld tijdens het online streamen van films en tv-programma's.

Aangezien Safe Browsing VPN uw gegevens versleutelt, kan uw internetprovider niet zien of u een hoge hoeveelheid bandbreedte gebruikt en daarom uw internetsnelheid niet vertragen.

Welke apparaten zijn compatibel met Safe Browsing (VPN)

Safe Browsing (VPN) is beschikbaar op de volgende apparaten:

• Windows

• macOSĀ® -iOSĀ®

• Android

Hoe koop ik Safe Browsing (VPN)?

Als u de add-on Safe Browsing (VPN) wilt kopen, Klik hier
Het kan tot 20 minuten duren voordat uw TotalAV-applicatie Safe Browsing (VPN) ontgrendelt na aankoop.