VPN Support Menu

Sikker surfing (VPN)

Problemer med sikker surfing (VPN)

Siden det er mange bevegelige deler som gjør at en VPN fungerer som en tjeneste, er det mange grunner til at Safe Browsing (VPN)-tjenesten kanskje ikke er tilgjengelig for deg å bruke.

For å være sikker på at Internett bruker VPN-tilkoblingen, må du lukke alle applikasjoner og nettlesere du vil bruke VPN-en før du kobler til og åpner dem igjen etter tilkobling.

Vi har laget disse feilsøkingstrinnene som enten vil fikse problemet eller peke deg i riktig retning for å få det løst.

Endre VPN-protokoll

Protokollen kan tenkes på hvilken type språk programvaren bruker. Dette kan hjelpe den til å fungere med forskjellige enheter.

• Åpne TotalAV-applikasjonen

• Klikk på Innstillingsikonet

• Endre VPN Protokoll til Annet alternativ tilgjengelig

Prøv nå å koble til VPN.

Prøv et annet sted

Prøv en annen serverplassering - dette vil utelukke om det var et problem med en bestemt plassering.

Hvis den andre serveren fungerer, bruk den. Hvis det er et problem med den andre serveren, kan det løses når som helst mellom de neste 5 minuttene til 24 timer.

Starter på nytt

Å starte både internettruteren og enheten på nytt kan hjelpe ettersom det vil tømme minnet deres og starte prosessene på nytt.

• Slå av enheten
  • Slå av internettruteren
  • Vent 30 sekunder
  • Slå på internettruteren
  • Vent ytterligere 30 sekunder
  • Slå på enheten
  • Last inn TotalAV og prøv å koble til VPN.

Aktiver VPN Passthrough

Ruteren din kan ha VPN Passthrough deaktivert.

Hver ruter og produsent vil ha en annen måte å aktivere VPN Passthrough på, så vennligst sjekk veiledningen til ruteren din, sjekk nettsiden eller kontakt ruterens supportteam.

Sjekk en annen Internett-tilkobling

Hvis du kan, kan du sjekke en annen Internett-tilkobling hjelpe deg med å identifisere om problemet er med nettverket. Hvis det er et problem, må du kontakte eieren eller tjenesteleverandøren.

Kontakt nettverkseieren

Det er mulig for skoler, arbeidsplasser eller andre offentlige eller private nettverk å deaktivere bruken av VPN-tilkoblinger.

Hvis du eier tilkoblingen, må du snakke med Internett-leverandøren din for ytterligere støtte og sørge for at de tillater VPN Passthrough på tilkoblingene deres.

Prøv et annet sted

Prøv en annen serverplassering - dette vil utelukke om det var et problem med en bestemt plassering.

Hvis den andre serveren fungerer, bruk den. Hvis det er et problem med den andre serveren, kan det løses når som helst mellom de neste 5 minuttene til 24 timer.

Starter på nytt

Å starte både internettruteren og enheten på nytt kan hjelpe ettersom det vil tømme minnet deres og starte prosessene på nytt.

• Slå av enheten
  • Slå av internettruteren
  • Vent 30 sekunder
  • Slå på internettruteren
  • Vent ytterligere 30 sekunder
  • Slå på enheten
  • Last inn TotalAV og prøv å koble til VPN.

Aktiver VPN Passthrough

Ruteren din kan ha VPN Passthrough deaktivert.

Hver ruter og produsent vil ha en annen måte å aktivere VPN Passthrough på, så vennligst sjekk veiledningen til ruteren din, sjekk nettsiden eller kontakt ruterens supportteam.

Sjekk en annen Internett-tilkobling

Hvis du kan, kan du sjekke en annen Internett-tilkobling hjelpe deg med å identifisere om problemet er med nettverket. Hvis det er et problem, må du kontakte eieren eller tjenesteleverandøren.

Kontakt nettverkseieren

Det er mulig for skoler, arbeidsplasser eller andre offentlige eller private nettverk å deaktivere bruken av VPN-tilkoblinger.

Hvis du eier tilkoblingen, må du snakke med Internett-leverandøren din for ytterligere støtte og sørge for at de tillater VPN Passthrough på tilkoblingene deres.

Prøv et annet sted

Prøv en annen serverplassering - dette vil utelukke om det var et problem med en bestemt plassering.

Hvis den andre serveren fungerer, bruk den. Hvis det er et problem med den andre serveren, kan det løses når som helst mellom de neste 5 minuttene til 24 timer.

Starter på nytt

Å starte både internettruteren og enheten på nytt kan hjelpe ettersom det vil tømme minnet deres og starte prosessene på nytt.

• Slå av enheten
  • Slå av internettruteren
  • Vent 30 sekunder
  • Slå på internettruteren
  • Vent ytterligere 30 sekunder
  • Slå på enheten
  • Last inn TotalAV og prøv å koble til VPN.

Aktiver VPN Passthrough

Ruteren din kan ha VPN Passthrough deaktivert.

Hver ruter og produsent vil ha en annen måte å aktivere VPN Passthrough på, så vennligst sjekk veiledningen til ruteren din, sjekk nettsiden eller kontakt ruterens supportteam.

Sjekk en annen Internett-tilkobling

Hvis du kan, kan du sjekke en annen Internett-tilkobling hjelpe deg med å identifisere om problemet er med nettverket. Hvis det er et problem, må du kontakte eieren eller tjenesteleverandøren.

Kontakt nettverkseieren

Det er mulig for skoler, arbeidsplasser eller andre offentlige eller private nettverk å deaktivere bruken av VPN-tilkoblinger.

Hvis du eier tilkoblingen, må du snakke med Internett-leverandøren din for ytterligere støtte og sørge for at de tillater VPN Passthrough på tilkoblingene deres.