Hvordan retter jeg SSL/TSL-fejlen?

Denne artikel er kun for Windows-brugere.

Hvis du ikke kan logge ind på din Total WebShield-konto med følgende fejlkode:

Så kan der være et par årsager til, at du ser denne fejl.

Den første ting, som vi vil anbefale, inden vi gennemgår nogen af fejlfindingstrinene i denne artikel, er at genstarte din computer.

I denne artikel vil vi lede dig gennem følgende fejlfindingstrin:

• Din computers tid og dato er forkert
  • Opdater Windows til den nyeste version
  • Deaktiver tredjeparts antivirus/firewall
  • Deaktiver proxy
  • Følg venligst fejlfindingstrinene i rækkefølge.

Din computers tid og dato er forkert

En af grundene til, at vi har set, at vores kunder får SSL/TSL-fejlen, er, at klokkeslættet og datoen på deres computer er forkerte. Hvis din computer viser det forkerte tidspunkt og dato, skal du følge disse instruktioner for at nulstille dem :

• Klik på Windows-ikonetproceslinjen

• Klik på Indstillinger

• Klik på Tid og sprog

• Klik på Dato og tid

Herfra kan du ændre dine klokkeslæt og datoindstillinger, vi anbefaler at indstille tid og sommertid til automatisk.

• Genstart din computer

• Prøv at logge ind igen

Hvis du stadig ser SSL/TSL-fejlen, så prøv venligst det næste fejlfindingstrin.

Opdater Windows til den nyeste version

Det næste trin, du skal tage, hvis du ser SSL/TSL-fejlen, er at sørge for, at Windows er opdateret til den nyeste version. Følg disse instruktioner for at gøre det:

• Klik på Windows-ikonetproceslinjen

• Skriv Søg efter opdatering

• Klik på Søg efter opdatering

Herfra vil Windows fortælle dig, om du er opdateret. Hvis du ikke er opdateret:

• Klik på Opdater Windows

• Vent på, at Windows opdaterer

• Genstart din computer

• Prøv at logge ind igen

Hvis du stadig ser SSL/TSL-fejlen, så prøv venligst det næste fejlfindingstrin.

Deaktiver tredjeparts antivirus/firewall

Det kan være, at en tredjeparts antivirus eller firewall forårsager dine loginproblemer. Hvis du bruger et andet antivirus ved siden af Total WebShield, foreslår vi, at du deaktiverer det og prøver at logge ind igen.

Hvis du stadig ser SSL/TSL-fejlen, så prøv venligst det næste fejlfindingstrin.

Deaktiver proxy

Hvis du stadig ikke kan logge på på grund af SSL/TSL-fejlen, skal du muligvis deaktivere proxyen. Følg disse instruktioner for at gøre det:

• Klik på Windows-ikonetproceslinjen

• Indtast inetcpl.cpl

• Klik på inetcpl.cpl

• Klik på fanen Forbindelser

• Klik på Lan-indstillinger

• Markér Registrer indstillinger automatisk

• Sørg for, at alle andre felter er ikke markeret

• Klik på OK

• Genstart din computer

• Prøv at logge ind igen

NOTE: Du er ikke logget ind på en konto. For at logge ind venligst Klik her.