TotalAV Instellingen

Hoe los ik de SSL/TSL-fout op?

Dit artikel is alleen voor Windows-gebruikers.

Als u niet kunt inloggen op uw Total WebShield-account met de volgende foutcode:

Dan kunnen er een paar redenen zijn waarom u deze fout ziet.

Het eerste dat we zouden aanraden voordat u een van de stappen voor probleemoplossing in dit artikel doorloopt, is uw computer opnieuw opstarten.

In dit artikel zullen we u door de volgende stappen voor probleemoplossing leiden:

• De tijd en datum van uw computer zijn onjuist
  • Werk Windows bij naar de nieuwste versie
  • Schakel antivirus/firewall van derden uit
  • Proxy uitschakelen
  • Volg de stappen voor probleemoplossing in de aangegeven volgorde.

De tijd en datum van uw computer zijn onjuist

Een van de redenen dat onze klanten de SSL/TSL-fout krijgen, is dat de tijd en datum op hun computer onjuist zijn. Als uw computer de onjuiste tijd en datum weergeeft, volgt u deze instructies om ze opnieuw in te stellen :

• Klik op het Windows-pictogram op de taakbalk

• Klik op Instellingen

• Klik op Tijd en taal

• Klik op Datum en tijd

Vanaf hier kunt u uw tijd- en datuminstellingen wijzigen, we raden u aan de tijd- en zomertijdopties in te stellen op automatisch.

• Start je computer opnieuw op

• Probeer opnieuw in te loggen

Als je nog steeds de SSL/TSL-fout ziet, probeer dan de volgende stap voor het oplossen van problemen.

Werk Windows bij naar de nieuwste versie

De volgende stap die u moet nemen als u de SSL/TSL-fout ziet, is ervoor te zorgen dat Windows is bijgewerkt naar de nieuwste versie. Volg hiervoor deze instructies:

• Klik op het Windows-pictogram op de taakbalk

• Typ Controleren op updates

• Klik op Controleren op updates

Vanaf hier zal Windows u vertellen of u up-to-date bent. Als u niet up-to-date bent:

• Klik op Windows bijwerken

• Wacht tot Windows is bijgewerkt

• Start je computer opnieuw op

• Probeer opnieuw in te loggen

Als je nog steeds de SSL/TSL-fout ziet, probeer dan de volgende stap voor het oplossen van problemen.

Schakel antivirus/firewall van derden uit

Het kan zijn dat een antivirus of firewall van derden uw inlogproblemen veroorzaakt. Als u naast Total WebShield een andere antivirus gebruikt, raden we u aan deze uit te schakelen en opnieuw in te loggen.

Als je nog steeds de SSL/TSL-fout ziet, probeer dan de volgende stap voor het oplossen van problemen.

Proxy uitschakelen

Als u zich nog steeds niet kunt aanmelden vanwege de SSL/TSL-fout, moet u mogelijk de proxy uitschakelen. Volg hiervoor deze instructies:

• Klik op het Windows-pictogram op de taakbalk

• Typ inetcpl.cpl

• Klik op inetcpl.cpl

• Klik op het tabblad Verbindingen

• Klik op Lan-instellingen

• Vink Instellingen automatisch detecteren aan

• Zorg ervoor dat alle andere vakjes niet zijn aangevinkt

• Klik op OK

• Start je computer opnieuw op

• Probeer opnieuw in te loggen

NOTE: U bent niet ingelogd op een account. Om in te loggen, alstublieft Klik hier.