TotalAV Innstillinger

Hvordan fikser jeg SSL/TSL-feilen?

Denne artikkelen er kun for Windows-brukere.

Hvis du ikke kan logge på Total WebShield-kontoen din med følgende feilkode:

Da kan det være flere grunner til at du ser denne feilen.

Det første vi vil anbefale før du går gjennom noen av feilsøkingstrinnene i denne artikkelen er å starte datamaskinen på nytt.

I denne artikkelen vil vi lede deg gjennom følgende feilsøkingstrinn:

• Datamaskinens klokkeslett og dato er feil
  • Oppdater Windows til den nyeste versjonen
  • Deaktiver tredjeparts antivirus/brannmur
  • Deaktiver proxy
  • Følg feilsøkingstrinnene i rekkefølge.

Datamaskinens klokkeslett og dato er feil

En av grunnene til at vi har sett at kundene våre får SSL/TSL-feilen er at klokkeslettet og datoen på datamaskinen deres er feil. Hvis datamaskinen din viser feil klokkeslett og dato, følg disse instruksjonene for å tilbakestille dem :

• Klikk på Windows-ikonetoppgavelinjen

• Klikk på Innstillinger

• Klikk på Tid og språk

• Klikk på Dato og tid

Herfra kan du endre innstillingene for klokkeslett og dato, vi anbefaler å sette alternativene for klokkeslett og sommertid til automatisk.

• Start datamaskinen på nytt

• Prøv å logge på igjen

Hvis du fortsatt ser SSL/TSL-feilen, prøv neste feilsøkingstrinn.

Oppdater Windows til den nyeste versjonen

Det neste trinnet du bør ta hvis du ser SSL/TSL-feilen er å sørge for at Windows er oppdatert til den nyeste versjonen. Følg disse instruksjonene for å gjøre det:

• Klikk på Windows-ikonetoppgavelinjen

• Skriv Se etter oppdatering

• Klikk på Se etter oppdatering

Herfra vil Windows fortelle deg om du er oppdatert. Hvis du ikke er oppdatert:

• Klikk på Oppdater Windows

• Vent til Windows oppdateres

• Start datamaskinen på nytt

• Prøv å logge på igjen

Hvis du fortsatt ser SSL/TSL-feilen, prøv neste feilsøkingstrinn.

Deaktiver tredjeparts antivirus/brannmur

Det kan være at en tredjeparts antivirus eller brannmur forårsaker påloggingsproblemer. Hvis du bruker et annet antivirus ved siden av Total WebShield, foreslår vi at du deaktiverer det og prøver å logge på igjen.

Hvis du fortsatt ser SSL/TSL-feilen, prøv neste feilsøkingstrinn.

Deaktiver proxy

Hvis du fortsatt ikke kan logge på på grunn av SSL/TSL-feilen, må du kanskje deaktivere proxyen. Følg disse instruksjonene for å gjøre det:

• Klikk på Windows-ikonetoppgavelinjen

• Skriv inn inetcpl.cpl

• Klikk på inetcpl.cpl

• Klikk på fanen Tilkoblinger

• Klikk på Lan-innstillinger

• Merk av for Oppdag innstillinger automatisk

• Sørg for at alle andre bokser er ikke merket av

• Klikk på OK

• Start datamaskinen på nytt

• Prøv å logge på igjen

NOTE: Du er ikke logget på en konto. For å logge på vennligst Klikk her.