TotalAV Inställningar

Hur åtgärdar jag SSL/TSL-felet?

Den här artikeln är endast för Windows-användare.

Om du inte kan logga in på ditt Total WebShield-konto med följande felkod:

Sedan kan det finnas flera anledningar till att du ser det här felet.

Det första vi rekommenderar innan du går igenom något av felsökningsstegen i den här artikeln är att starta om din dator.

I den här artikeln går vi igenom följande felsökningssteg:

• Din dators tid och datum är felaktiga
  • Uppdatera Windows till den senaste versionen
  • Inaktivera antivirus/brandvägg från tredje part
  • Inaktivera proxy
  • Vänligen följ felsökningsstegen i ordning.

Din dators tid och datum är felaktiga

En av anledningarna till att vi har sett att våra kunder får SSL/TSL-felet är att tid och datum på deras dator är felaktiga. Om din dator visar fel tid och datum, följ dessa instruktioner för att återställa dem :

• Klicka på Windows-ikonen i aktivitetsfältet

• Klicka på Inställningar

• Klicka på Tid och språk

• Klicka på Datum och tid

Härifrån kan du ändra dina inställningar för tid och datum, vi rekommenderar att du ställer in alternativen för tid och sommartid till automatiska.

• Starta om din dator

• Försök att logga in igen

Om du fortfarande ser SSL/TSL-felet, försök med nästa felsökningssteg.

Uppdatera Windows till den senaste versionen

Nästa steg du bör ta om du ser SSL/TSL-felet är att se till att Windows uppdateras till den senaste versionen. Följ dessa instruktioner för att göra det:

• Klicka på Windows-ikonen i aktivitetsfältet

• Skriv Sök efter uppdatering

• Klicka på Sök efter uppdatering

Härifrån kommer Windows att tala om för dig om du är uppdaterad. Om du inte är uppdaterad:

• Klicka på Uppdatera Windows

• Vänta tills Windows uppdateras

• Starta om din dator

• Försök att logga in igen

Om du fortfarande ser SSL/TSL-felet, försök med nästa felsökningssteg.

Inaktivera antivirus/brandvägg från tredje part

Det kan vara så att ett antivirus eller brandvägg från tredje part orsakar dina inloggningsproblem. Om du använder ett annat antivirus vid sidan av Total WebShield föreslår vi att du inaktiverar det och försöker logga in igen.

Om du fortfarande ser SSL/TSL-felet, försök med nästa felsökningssteg.

Inaktivera proxy

Om du fortfarande inte kan logga in på grund av SSL/TSL-felet kan du behöva inaktivera proxyn. Följ dessa instruktioner för att göra det:

• Klicka på Windows-ikonen i aktivitetsfältet

• Skriv inetcpl.cpl

• Klicka på inetcpl.cpl

• Klicka på fliken Anslutningar

• Klicka på Lan Settings

• Markera Detektera inställningar automatiskt

• Se till att alla andra rutor är avmarkerade

• Klicka på OK

• Starta om din dator

• Försök att logga in igen

NOTE: Du är inte inloggad på ett konto. För att logga in vänligen Klicka här.