Sådan aktiveres realtidsbeskyttelse

Real-Time Protection kører i baggrunden på din computer og scanner enhver fil, som du har downloadet, brugt eller åbnet. Real-Time Protection kontrollerer for viruslignende adfærd og stopper alle mistænkelige aktiviteter, giver dig besked og stopper alle filer eller ondsindede processer, der kan være skadelige for din computer.

Som opgraderet bruger vil du have adgang til vores Real-Time Protection-funktion.

Følg disse instruktioner for at konfigurere Real-Time Protection:

Åbn TotalAV

• Åbn TotalAV-applikationen på din Windows-enhed
  • Klik på ikonet TotalAV i venstre side.
  • Aktiver realtidsbeskyttelse

• Klik på Real-Time Protection
  • Tjek, om kontakten er indstillet til Beskyttelse aktiveret

• NOTE: Du er ikke logget ind på en konto. For at logge ind venligst Klik her.

Når du først installerer TotalAV på Mac, skal du konfigurere Real-Time Protection. Vi har gjort dette så enkelt som muligt. Følg disse instruktioner for at aktivere Real-Time Protection:

Åbn TotalAV

Åbn TotalAV-applikationen

• Klik på Dashboard
  • Klik på Aktiver
  • Klik på Installer
  • Åbn Systemindstillinger
  • Tillad tilladelser

• Klik på Åbn sikkerhedsindstillinger
  • Klik på Låseikonet
  • Indtast din Mac-adgangskode
  • Klik på Lås op
  • Klik på Tillad
  • Aktiver realtidsbeskyttelse

Gå til TotalAV-applikationen

• Klik på Næste > Åbne systemindstillinger
  • Klik på TotalAV Real-Time Protection 5 - (du skal muligvis rulle ned for at finde posten)
  • Klik på Fuldfør opsætning

• NOTE: Du er ikke logget ind på en konto. For at logge ind venligst Klik her.

TotalAV iOS®-appen kører ikke et antivirus.

I stedet giver det en håndfuld værktøjer, der hjælper med at opretholde sundheden på din iPhone eller iPad.

På grund af Apple®s stramme stringente økosystem er det praktisk talt umuligt for programmer og scripts at køre på iOS®, medmindre de er blevet godkendt til at fungere af Apple® selv. De kontrollerer grundigt og sikrer, at der ikke sker noget ondsindet i apps under denne proces.

Mere information

De fleste brugere af iOS®-enheder behøver ikke at bekymre sig om, at deres iPhone eller iPad får en virus.

Den eneste reelle risiko for iPhones og iPads er, hvis enheden er Jailbroken. Ved at jailbreake en iOS®-enhed injicerer en bruger kode, der omgår behovet for, at apps skal installeres gennem iOS® App Store. Dermed kan apps fra enhver kilde installeres, og dermed er der risiko for virus.

Real-Time Protection kører i baggrunden på din Android-enhed og scanner enhver ny aktivitet på din enhed. Du vil derefter få besked, hvis en fil eller app er skadelig eller ondsindet.

For at slå Real-Time Protection til, følg vores hurtige guidede video eller vores trinvise instruktioner nedenfor:

• Åbn applikationen TotalAV
  • Tryk på Real-Time Protection Shield-ikonet

• Tryk på Aktiver realtidsskifte

• Du vil nu have Real-Time Protection aktiveret.

• NOTE: Du er ikke logget ind på en konto. For at logge ind venligst Klik her.