Optimeringsværktøjer til mobil

Optimize-værktøjer er en del af TotalAV til både Android og Apple iOS®. Disse værktøjer giver dig mulighed for nemt at finde og fjerne unødvendige billeder, videoer og kontakter fra din telefon.

Disse værktøjer kan findes på hoveddashboardet i TotalAV-applikationen.

Billeder

Ved at bruge fotoscanneren TotalAV kan du administrere dine billeder på din telefon.

• Vælg-værktøjet vil vælge eller fravælge alle billederne på listen
  • Fotoscanneren giver forskellige lister over fotos. Du kan se hver liste og fjerne, hvad du har brug for fra hver enkelt.
  • Tryk for at vælge eller fravælge de billeder, du vil fjerne - det grønne flueben angiver, at fotoet/billederne er valgt til sletning.
  • Tryk på skraldespandsikonet for at slette alle valgte billeder.
  • Lister

• Skærmbilleder - Tillader nem fjernelse af skærmbilleder. Disse kan ofte tages ved et uheld og kan nemt fjernes.
  • Lignende - Grupper af billeder, der ligner hinanden, er grupperet sammen, så du hurtigt kan slette billeder, der ikke er nødvendige.
  • Duplikater - Billeder, der har en næsten nøjagtig duplikat, er grupperet sammen, så du hurtigt kan slette dem.
  • Sløret - Giver mulighed for nem fjernelse af slørede billeder.
  • Videoer

Ved at bruge videoscanneren kan du finde lignende videoer.

• Tryk for at vælge eller fravælge en video til fjernelse - det grønne flueben angiver, at videoen/videoerne er valgt til sletning.
  • Tryk på papirkurven for at slette videoen
  • Kontakter

Kontakter-optimeringen giver dig mulighed for at flette dublerede kontakter sammen. Når en scanning er færdig, vil den gruppere duplikerede kontakter sammen.

Åbning af en kontakt giver dig mulighed for at flette kontaktpersoner sammen.

• Viser detaljerne for den kontakt, der vil blive gemt
  • Du kan vælge eller fravælge, hvilke kontakter der skal flettes
  • Når du er klar, kan du flette kontakterne.

• NOTE: Du er ikke logget ind på en konto. For at logge ind venligst Klik her.