TotalAV Indstillinger

Bruger WebShield

NOTE: Denne artikel er til brug for WebShield inden for TotalAV - for den selvstændige applikation, se venligst vores vejledninger af ved at klikke her.

TotalAV's WebShield bruger AI og cloud-baseret teknologi til at give den første forsvarslinje mod online malware, phishing og andre skadelige websteder. Det gør det ved at kontrollere og filtrere alle websteder, du besøger, mod vores blokeringsliste.

Når du bruger TotalAV første gang, skal WebShield være aktiveret.

Du kan kontrollere, om WebShield er aktiveret ved at gøre følgende:

• Åbn TotalAV
  • Klik på fingeraftrykket
  • Klik på WebShield
  • Hvis du har brug for at aktivere WebShield, vil den vise dig knappen til "Aktiver WebShield".

Du kan også justere indstillingerne for WebShields ved at klikke på tandhjuls-/gearikonet øverst til højre.

Her kan du

• Aktiver eller deaktiver TotalAV WebShield
  • Skift om TotalAV aktiveres automatisk ved systemstart
  • Skift om 'Low Trust'-websteder er blokeret
  • Skift om Cryptomining URL'er er blokeret
  • Indstil hyppigheden af definitionsopdateringer
  • Tilføj websteder til den tilladte liste

• NOTE: Du er ikke logget ind på en konto. For at logge ind venligst Klik her.

WebShield på macOS® bruges i Safari®. Følg nedenstående trin for at aktivere WebShield i Safari.

• Åbn TotalAV
  • Vælg WebShield i menuen
  • Klik på 'Aktiver nu for Safari'
  • Klik på 'Åbn Safari-indstillinger'
  • Klik på boksen
  • Klik på Tænd
  • WebShield vil nu være aktiveret.

Udvidelsen er også tilgængelig på Google Chrome, Microsoft Edge og Mozilla Firefox. Tjek vores guides af ved at klikke her.

NOTE: Du er ikke logget ind på en konto. For at logge ind venligst Klik her.

WebShield på iOS® bruges i Safari®. Følg nedenstående trin for at aktivere WebShield i Safari.

• Sørg for, at TotalAV er installeret.
  • Åbn Safari
  • Åbn en webside (f.eks. https://google.com)
  • Tryk på 'aA' på adresselinjen
  • Tryk på 'Administrer udvidelser'
  • Tryk på 'TotalAV WebShield'
  • Åbn TotalAV igen og aktiver WebShield.
  • Total WebShield vil nu være aktiv på din enhed.

Total WebShield vil nu være aktiv på din Safari-browser.

NOTE: Du er ikke logget ind på en konto. For at logge ind venligst Klik her.

Følg nedenstående trin for at aktivere WebShield på Android.

• Åbn TotalAV
  • Tryk på 'WebShield'
  • Tryk på 'Tænd WebShield'
  • Tryk på 'Gå til Indstillinger'
  • Tryk på 'Installerede apps' (dette trin kan springes over på nogle enheder)
  • Tryk på 'Tap TotalAV WebShield'
  • Slå kontakten til.
  • Tryk på 'Tillad'
  • Åbn TotalAV igen og aktiver WebShield.
  • Total WebShield vil nu være aktiv på din enhed.

NOTE: Du er ikke logget ind på en konto. For at logge ind venligst Klik her.