TotalAV meddelelser

Som en del af TotalAV-applikationen giver vi meddelelser, som giver dig mulighed for at vide, når der er sket noget væsentligt.

Du kan kontrollere, hvilke meddelelser vi viser dig ved at ændre indstillingerne i TotalAV-applikationen.

TotalAV-applikationen sender lejlighedsvise meddelelser. Hvis du for eksempel har kørt en antivirusscanning, giver vi dig besked, når scanningen er afsluttet.

• Gå til TotalAV applikationen

• Klik på Indstillingstand< br/>- Klik på Meddelelsesmuligheder

• Slå de meddelelser til, som du gerne vil **modtage{notrans- 12}.

Du har nu valgt, hvilke TotalAV-meddelelser, du gerne vil modtage.

TotalAV-applikationen sender lejlighedsvise meddelelser. Hvis du for eksempel har kørt en antivirusscanning, giver vi dig besked, når scanningen er afsluttet.

• Gå til TotalAV applikationen

• Klik på Indstillingstand< br/>- Klik på Meddelelsesmuligheder

• Slå de meddelelser til, som du gerne vil **modtage{notrans- 12}.

Du har nu valgt, hvilke TotalAV-meddelelser, du gerne vil modtage.