TotalAV Indstillinger

Hvordan planlægger jeg scanninger?

Scanninger er planlagt til at udføre automatisk. Du kan tilpasse, hvilken type scanning, og hvornår scanningen kører.

Du ønsker måske at planlægge en scanning til at udføre automatisk. TotalAV giver dig mulighed for at gøre det og tilpasse, hvilken type scanning og hvornår du ønsker, at scanningen skal finde sted.

Følg disse trin for at tilpasse, hvornår du skal planlægge en scanning og typen:

• Åbn TotalAV-applikationen
  • Klik på Settings Cog i venstre side
  • Klik på Antivirus-scanninger
  • Herfra vil du være i stand til at tilpasse følgende:

• Filtyper, der skal scannes
  • Hvor ofte du ønsker, at scanningen skal køre
  • Hvilken type scanning du vil udføre
  • Starttidspunkt
  • Sluttidspunkt
  • Mapper og filer, som du ønsker skal udelukkes i scanningen

• NOTE: Du er ikke logget ind på en konto. For at logge ind venligst Klik her.

Du ønsker måske at planlægge en scanning til at udføre automatisk. TotalAV giver dig mulighed for at gøre det og tilpasse, hvilken type scanning og hvornår du ønsker, at scanningen skal finde sted.

Følg disse trin for at tilpasse, hvornår du skal planlægge en scanning:

• Åbn TotalAV-applikationen
  • Klik på Settings Cog i venstre side
  • Herfra vil du være i stand til at tilpasse følgende:

NOTE: Du er ikke logget ind på en konto. For at logge ind venligst Klik her.