TotalAV Instellingen

TotalAV Meldingen

Als onderdeel van de TotalAV-applicatie bieden we meldingen waarmee u weet wanneer er iets belangrijks is gebeurd.

U kunt bepalen welke berichten we u laten zien door de instellingen binnen de TotalAV-applicatie te wijzigen.

De TotalAV-applicatie stuurt af en toe meldingen. Als u bijvoorbeeld een antivirusscan heeft uitgevoerd, laten we u weten wanneer de scan is voltooid.

• Ga naar de TotalAV Applicatie

• Klik op de Settings Cog< br/>- Klik op Meldingsopties

• Schakel de meldingen in die u wilt **ontvangen{notrans- 12}.

Je hebt nu gekozen welke TotalAV notificaties je wilt ontvangen.

De TotalAV-applicatie stuurt af en toe meldingen. Als u bijvoorbeeld een antivirusscan heeft uitgevoerd, laten we u weten wanneer de scan is voltooid.

• Ga naar de TotalAV Applicatie

• Klik op de Settings Cog< br/>- Klik op Meldingsopties

• Schakel de meldingen in die u wilt **ontvangen{notrans- 12}.

Je hebt nu gekozen welke TotalAV notificaties je wilt ontvangen.