TotalAV Innstillinger

TotalAV-varsler

Som en del av TotalAV-applikasjonen gir vi varsler som lar deg vite når noe vesentlig har skjedd.

Du kan kontrollere hvilke meldinger vi viser deg ved å endre innstillingene i TotalAV-applikasjonen.

TotalAV-applikasjonen vil sende sporadiske varsler. Hvis du for eksempel har kjørt en antivirusskanning, vil vi varsle deg når skanningen er fullført.

• Gå til TotalAV applikasjonen

• Klikk på Settings Cog< br/>- Klikk på Varslingsalternativer

• Slå på varslene som du ønsker å **motta{notrans- 12}.

Du har nå valgt hvilke TotalAV-varsler du ønsker å motta.

TotalAV-applikasjonen vil sende sporadiske varsler. Hvis du for eksempel har kjørt en antivirusskanning, vil vi varsle deg når skanningen er fullført.

• Gå til TotalAV applikasjonen

• Klikk på Settings Cog< br/>- Klikk på Varslingsalternativer

• Slå på varslene som du ønsker å **motta{notrans- 12}.

Du har nå valgt hvilke TotalAV-varsler du ønsker å motta.