VPN Support Menu

Sikker surfing (VPN)

Hva er fordelene ved å bruke sikker surfing (VPN)?

Det er mange fordeler ved å bruke TotalAVs VPN. Disse inkluderer:

Hold deg trygg på offentlig Wi-Fi

Hvis du får tilgang til internett via offentlig Wi-Fi, er det mulig at hackere og nettkriminelle kan få tilgang til dataene du overfører på nettet. Dette gir dem muligheten til å stjele data som nettlogg, passord og kreditt-/bankkortdetaljer.

Safe Browsing VPN krypterer dataene dine, noe som betyr at hackere og nettkriminelle ikke vil kunne lese dataene dine.

Stopp ISP-overvåking

Internett-leverandøren din kan se og lagre nettleserdataene dine. Det reises mange spørsmål om hvordan disse dataene brukes og hvem de deles med...

Ettersom Safe Browsing VPN krypterer dataene dine, vil ikke internettleverandøren din kunne lagre eller dele dataene dine.

Ingen ISP-struping

Noen Internett-leverandører har bevisst redusert internettforbindelsen din. Dette skjer vanligvis når du bruker en stor mengde båndbredde på internett - for eksempel mens du strømmer filmer og TV-serier på nettet.

Ettersom Safe Browsing VPN krypterer dataene dine, vil ikke internettleverandøren din kunne se om du bruker en høy mengde båndbredde, og vil derfor ikke kunne redusere internetthastigheten din.

Hvilke enheter er kompatible med Safe Browsing (VPN)

Safe Browsing (VPN) er tilgjengelig på følgende enheter:

• Windows

• macOS® -iOS®

• Android

Hvordan kjøper jeg Safe Browsing (VPN)?

Hvis du ønsker å kjøpe Safe Browsing (VPN)-tillegget, Klikk her
Det kan ta opptil 20 minutter før TotalAV-appen din låser opp Safe Browsing (VPN) etter kjøpet.