VPN Support Menu

Sikker browsing (VPN)

Sådan bruger du sikker browsing (VPN)

Sikker browsing (VPN) er et virtuelt privat netværk, der hjælper med at holde dig sikker, mens du bruger internettet.

For at sikre, at dit internet bruger VPN-forbindelsen, skal du sørge for at lukke alle applikationer og webbrowsere, du ønsker at bruge VPN, før du opretter forbindelse og genåbner dem efter tilslutning.

• Åbn TotalAV-applikationen
  • Klik på fingeraftryksikonet
  • Vælg VPN
  • Vælg Det land, du gerne vil oprette forbindelse til
  • Klik på Forbind
  • Åbn TotalAV-applikationen
  • Klik på VPN
  • Vælg regionen
  • Klik på det røde strømikon
  • Åbn TotalAV-applikationen
  • Tryk på VPN
  • Vælg regionen
  • Tryk på TotalAV-ikonet
  • Åbn applikationen TotalAV Android
  • Tryk på VPN
  • Tryk på Aktiver
  • Tryk på Enig
  • Tryk på OK
  • Tryk på knappen for at oprette forbindelse (du kan vælge en anden placering nedenfor)
  • Du vil nu være forbundet via TotalAV VPN. Appen vil også fortælle dig den placering, som du er forbundet til.