VPN Support Menu

Säker webbsökning (VPN)

Hur man använder Safe Browsing (VPN)

Safe Browsing (VPN) är ett virtuellt privat nätverk som hjälper dig att hålla dig säker när du använder internet.

För att se till att ditt internet använder VPN-anslutningen, se till att du stänger alla applikationer och webbläsare som du vill använda VPN innan du ansluter och öppnar dem igen efter anslutning.

• Öppna applikationen TotalAV
  • Klicka på fingeravtrycksikonen
  • Välj VPN
  • Välj Landet som du vill ansluta till
  • Klicka på Anslut
  • Öppna applikationen TotalAV
  • Klicka på VPN
  • Välj Region
  • Klicka på Red Power Icon
  • Öppna applikationen TotalAV
  • Tryck på VPN
  • Välj Region
  • Tryck på ikonen TotalAV
  • Öppna applikationen TotalAV Android
  • Tryck på VPN
  • Tryck på Aktivera
  • Tryck på Godkänn
  • Tryck på OK
  • Tryck på knappen för att ansluta (du kan välja en annan plats nedan)
  • Du kommer nu att vara ansluten via TotalAV VPN. Appen berättar också var du är ansluten.