VPN Support Menu

Sikker browsing (VPN)

Hvad er fordelene ved at bruge sikker browsing (VPN)?

Der er mange fordele ved at bruge TotalAV's VPN. Disse omfatter:

Forbliv sikker på offentlig Wi-Fi

Hvis du får adgang til internettet via offentlig Wi-Fi, er det muligt, at hackere og cyberkriminelle kan få adgang til de data, du sender online. Dette giver dem mulighed for at stjæle data såsom Webhistorik, adgangskoder og kredit-/bankkortoplysninger.

Safe Browsing VPN krypterer dine data, hvilket betyder, at hackere og cyberkriminelle ikke vil være i stand til at læse dine data.

Stop internetudbyderens overvågning

Din internetudbyder kan se og gemme dine browserdata. Der rejses mange spørgsmål om, hvordan disse data bruges, og hvem de deles med...

Da Safe Browsing VPN krypterer dine data, vil din internetudbyder ikke være i stand til at gemme eller dele dine data.

Ingen ISP-regulering

Nogle internetudbydere sænker bevidst din internetforbindelse. Dette sker normalt, når du bruger en stor mængde båndbredde på internettet - for eksempel mens du streamer film og tv-shows online.

Da Safe Browsing VPN krypterer dine data, vil din internetudbyder ikke være i stand til at se, om du bruger en høj mængde båndbredde, og vil derfor ikke være i stand til at sænke din internethastighed.

Hvilke enheder er kompatible med sikker browsing (VPN)

Safe Browsing (VPN) er tilgængelig på følgende enheder:

• Windows

• macOS® -iOS®

• Android

Hvordan køber jeg sikker browsing (VPN)?

Hvis du gerne vil købe tilføjelsen Safe Browsing (VPN), Klik her
Det kan tage op til 20 minutter for din TotalAV-applikation at låse Safe Browsing (VPN) op efter købet.