TotalAV Inställningar

Använder WebShield

NOTE: Den här artikeln är till för att använda WebShield inom TotalAV - för den fristående applikationen, se våra guider av klicka här.

TotalAVs WebShield använder AI och molnbaserad teknik för att tillhandahålla den första försvarslinjen mot skadlig programvara online, nätfiske och andra skadliga webbplatser. Det gör det genom att kontrollera och filtrera alla webbplatser du besöker mot vår blockeringslista.

När du använder TotalAV första gången, bör WebShield vara aktiverat.

Du kan kontrollera om WebShield är aktiverat genom att göra följande:

• Öppna TotalAV
  • Klicka på fingeravtrycket
  • Klicka på WebShield
  • Om du behöver aktivera WebShield visar den knappen "Aktivera WebShield".

Du kan också justera inställningarna för WebShields genom att klicka på kugg-/kugghjulsikonen uppe till höger.

Här kan du

• Aktivera eller inaktivera TotalAV WebShield
  • Växla om TotalAV aktiveras automatiskt vid systemstart
  • Växla om webbplatser med "lågt förtroende" är blockerade
  • Växla om kryptomineringswebbadresser är blockerade
  • Ställ in frekvensen för definitionsuppdateringar
  • Lägg till webbplatser till tillåtna lista

• NOTE: Du är inte inloggad på ett konto. För att logga in vänligen Klicka här.

WebShield på macOS® används inom Safari®. Följ stegen nedan för att aktivera WebShield i Safari.

• Öppna TotalAV
  • Välj WebShield på menyn
  • Klicka på 'Aktivera nu för Safari'
  • Klicka på 'Öppna Safari-inställningar'
  • Klicka på rutan
  • Klicka på Slå på
  • WebShield kommer nu att aktiveras.

Tillägget är också tillgängligt på Google Chrome, Microsoft Edge och Mozilla Firefox. Kolla in våra guider av klicka här.

NOTE: Du är inte inloggad på ett konto. För att logga in vänligen Klicka här.

WebShield på iOS® används inom Safari®. Följ stegen nedan för att aktivera WebShield i Safari.

• Se till att TotalAV är installerat.
  • Öppna Safari
  • Öppna en webbsida (t.ex. https://google.com)
  • Tryck på 'aA' i adressfältet
  • Tryck på "Hantera tillägg"
  • Tryck på 'TotalAV WebShield'
  • Öppna TotalAV igen och aktivera WebShield.
  • Total WebShield kommer nu att vara aktivt på din enhet.

Total WebShield kommer nu att vara aktivt i din Safari-webbläsare.

NOTE: Du är inte inloggad på ett konto. För att logga in vänligen Klicka här.

Följ stegen nedan för att aktivera WebShield på Android.

• Öppna TotalAV
  • Tryck på 'WebShield'
  • Tryck på 'Slå på WebShield'
  • Tryck på 'Gå till inställningar'
  • Tryck på "Installerade appar" (det här steget kan hoppas över på vissa enheter)
  • Tryck på "Tap TotalAV WebShield"
  • Slå på strömbrytaren.
  • Tryck på 'Tillåt'
  • Öppna TotalAV igen och aktivera WebShield.
  • Total WebShield kommer nu att vara aktivt på din enhet.

NOTE: Du är inte inloggad på ett konto. För att logga in vänligen Klicka här.