Setup Support Menu

Total WebShield Inställning

Var är mina betalfunktioner?

Om du har prenumererat på Total WebShield premium måste du logga in på tillägget och använda dina premiumförmåner.

Du är för närvarande inte inloggad på ett aktivt Total WebShield-konto.

Det kan ta upp till 10 minuter från det att du gjorde en betalning innan din prenumeration aktiveras.

För att logga in på Total WebShield och visa dina betalfunktioner, följ dessa instruktioner:

Öppna Total WebShields inställningar

• Öppna webbläsartillägget Total WebShield
  • Klicka på inställningsprofilikonen i det övre högra hörnet
  • Logga in på ditt Total WebShield Premium-konto

• Klicka på Har du redan ett premiumkonto?
  • Ange dina inloggningsuppgifter
  • Du kommer nu att loggas in på Total WebShield med ditt Total WebShield Premium-konto och ha tillgång till alla dina betalfunktioner.