Total WebShield Opsætning

Hvor er mine betalte funktioner?

Hvis du har abonneret på Total WebShield premium, skal du logge ind på udvidelsen og gøre brug af dine præmiefordele.

Du er i øjeblikket ikke logget ind på en aktiv Total WebShield-konto.

Det kan tage op til 10 minutter, fra du har foretaget en betaling, før dit abonnement er aktiveret.

Følg disse instruktioner for at logge ind på Total WebShield og vise dine betalingsfunktioner:

Få adgang til Total WebShields indstillinger

• Åbn browserudvidelsen Total WebShield
  • Klik på indstillingsprofilikonet i øverste højre hjørne
  • Log ind på din Total WebShield Premium-konto

• Klik på Har du allerede en premium-konto?
  • Indtast dine loginoplysninger
  • Du vil nu være logget ind på Total WebShield ved hjælp af din Total WebShield Premium-konto og har adgang til alle dine betalte funktioner.