Setup Support Menu

Total WebShield Inställning

Hur man laddar ner och installerar Total WebShield

För att installera Total WebShield i din Chrome-webbläsare, följ dessa instruktioner:

Besök Chrome Web Store

Gå till Total WebShield:s Chrome Web Store-sida

Lägg till tillägget Total WebShield

• Klicka på Lägg till i Chrome
  • Klicka på Lägg till tillägg

• Du kommer att få ett meddelande om att Total WebShield har lagts till i Chrome.

Ställ in

När Total WebShield har lagts till i Chrome öppnas en ny flik. Här guidar vi dig om hur du ställer in Total WebShield.

För att installera Total WebShield på din Edge-webbläsare, följ dessa instruktioner:

Besök Edge Store

Gå till Edge Add-Ons Store

Lägg till tillägget Total WebShield

• Klicka på Hämta
  • Klicka på Lägg till tillägg

• Tillägget Total WebShield kommer nu att läggas till i verktygsfältet.

Ställ in

När Total WebShield har lagts till i Edge öppnas en ny flik. Här guidar vi dig om hur du ställer in Total WebShield.

Följ dessa instruktioner för att installera Total WebShield i din Firefox-webbläsare:

Besök Firefox-tilläggssidan

Gå till Total WebShield Firefox tilläggssida

Lägg till tillägget Total WebShield

• Klicka på Lägg till i Firefox
  • Klicka på Lägg till

• Tillägget Total WebShield kommer nu att läggas till i din Firefox-webbläsare.

Ställ in

När Total WebShield har lagts till i Firefox öppnas en ny flik. Här guidar vi dig om hur du ställer in Total WebShield.