Total WebShield Oppsett

Hvor er mine betalte funksjoner?

Hvis du har abonnert på Total WebShield premium, må du logge inn på utvidelsen for å bruke premiumfordelene dine.

Du er for øyeblikket ikke logget på en aktiv Total WebShield-konto.

Det kan ta opptil 10 minutter fra du foretok en betaling før abonnementet ditt er aktivert.

Følg disse instruksjonene for å logge på Total WebShield og vise betalingsfunksjonene dine:

Få tilgang til innstillingene til Total WebShield

• Åpne Total WebShield nettleserutvidelse
  • Klikk på innstillingsprofilikonet øverst til høyre
  • Logg på Total WebShield Premium-kontoen din

• Klikk på Har du allerede en premium-konto?
  • Skriv inn påloggingsdetaljer
  • Du vil nå være logget på Total WebShield ved å bruke din Total WebShield Premium-konto, og ha tilgang til alle betalte funksjoner.