Total WebShield Oppsett

Hvordan laste ned og installere Total WebShield

Følg disse instruksjonene for å installere Total WebShield i Chrome-nettleseren din:

Besøk Chrome Nettmarked

Gå til Total WebShields Chrome Nettmarked-side

Legg til utvidelsen Total WebShield

• Klikk på Legg til Chrome
  • Klikk på Legg til utvidelse

• Du vil motta et varsel om at Total WebShield er lagt til i chrome.

Sett opp

Når Total WebShield er lagt til i chrome, åpnes en ny fane. Her vil vi veilede deg om hvordan du setter opp Total WebShield.

For å installere Total WebShield på Edge-nettleseren din, følg disse instruksjonene:

Besøk Edge Store

Gå til Edge Add-Ons Store

Legg til utvidelsen Total WebShield

• Klikk på Hent
  • Klikk på Legg til utvidelse

• Utvidelsen Total WebShield vil nå bli lagt til verktøylinjen.

Sett opp

Når Total WebShield er lagt til Edge, åpnes en ny fane. Her vil vi veilede deg om hvordan du setter opp Total WebShield.

Følg disse instruksjonene for å installere Total WebShield i Firefox-nettleseren din:

Gå til Firefox-tilleggssiden

Gå til Total WebShield Firefox-tilleggsside

Legg til utvidelsen Total WebShield

• Klikk på Legg til Firefox
  • Klikk på Legg til

• Total WebShield-utvidelsen vil nå bli lagt til Firefox-nettleseren din.

Sett opp

Når Total WebShield er lagt til Firefox, åpnes en ny fane. Her vil vi veilede deg om hvordan du setter opp Total WebShield.