Password Vault Support Menu

Password Vault

Password Vault Eerste installatie

Op zoek naar een totaal wachtwoord? Bekijk onze gidsen hier of onze Download hier de gids.

Zodra u Password Vault heeft gekocht, moet u een kleine hoeveelheid instellen om aan de slag te gaan. TotalAV hebben het tot hun missie gemaakt om dit zo eenvoudig mogelijk te maken.

Creëer uw hoofdwachtwoord

• Open de toepassing TotalAV

• Klik op het sleutelpictogram

• Klik op Get Gestart

• Voer uw hoofdwachtwoord

• Bevestig hoofdwachtwoord

• Klik op Doorgaan

Als u wachtwoorden heeft opgeslagen in Google Chrome, kunt u deze importeren in uw kluis. Als u dit wilt doen, doet u bij deze stap het volgende:

• Klik op Doorgaan

• *Wacht totdat Password Vault uw wachtwoorden importeert**

• Klik op Begrepen

Je hebt nu met succes Password Vault ingesteld!

Creëer uw hoofdwachtwoord

• Open de toepassing TotalAV

• Klik op Password Vault in het zijmenu

• Klik op Instellingen Password Vault

• Voer uw hoofdwachtwoord

• Bevestig hoofdwachtwoord

• Klik op Doorgaan

• Klik op Vault invoeren

Als u wachtwoorden heeft opgeslagen in Google Chrome, kunt u deze importeren in uw kluis. Als u dit wilt doen, doet u bij deze stap het volgende:

Password Vault Browserextensie (optioneel)

Zodra u Password Vault op TotalAV heeft ingesteld, kunt u de TotalAV Password Vault Assistent-browserextensie downloaden. Hierdoor kunt u opgeslagen logins rechtstreeks in uw browser gebruiken.

Nadat u de browserextensie hebt geïnstalleerd, kunt u eenvoudig inloggen op een site door op het slotpictogram aan de rechterkant van de velden voor gebruikersnaam en wachtwoord van die site te klikken.