Password Vault Support Menu

Password Vault

Password Vault Førstegangsopsætning

Leder du efter Total Password? Tjek vores guider her eller vores Download guiden her.

Når du har købt Password Vault, skal du lave en lille mængde opsætning for at komme i gang. TotalAV har gjort det til deres mission at gøre dette så enkelt som muligt.

Opret din hovedadgangskode

• Åbn TotalAV-applikationen

• Klik på nøgleikonet

• Klik på Hent Startede

• Indtast din hovedadgangskode

• Bekræft hovedadgangskode

• Klik på Fortsæt

Hvis du har adgangskoder gemt på Google Chrome, kan du importere dem til din boks. Hvis du ønsker at gøre det, på dette trin:

• Klik på Fortsæt

• *Vent på, at Password Vault importerer dine adgangskoder**

• Klik på God It

Du har nu konfigureret Password Vault!

Opret din hovedadgangskode

• Åbn TotalAV-applikationen

• Klik på Password Vault på sidemenuen

• Klik på Opsætning Password Vault

• Indtast din hovedadgangskode

• Bekræft hovedadgangskode

• Klik på Fortsæt

• Klik på Enter Vault

Hvis du har adgangskoder gemt på Google Chrome, kan du importere dem til din boks. Hvis du ønsker at gøre det, på dette trin:

Password Vault browserudvidelse (valgfrit)

Når du har konfigureret Password Vault på TotalAV, kan du downloade TotalAV Password Vault Assistant Browser-udvidelsen. Dette giver dig mulighed for at bruge gemte logins direkte i din browser.

Når du har installeret browserudvidelsen, vil du nemt kunne logge ind på et websted ved at klikke på låseikonet i højre side af brugernavn- og adgangskodefelterne på det pågældende websted.