Password Vault Support Menu

Password Vault

Password Vault Förstagångsinstallation

Letar du efter totalt lösenord? Kolla in vår guider här eller vår Ladda ner guiden här.

När du har köpt Password Vault måste du göra en liten mängd inställningar för att komma igång. TotalAV har gjort det till sin mission att göra detta så enkelt som möjligt.

Skapa ditt huvudlösenord

• Öppna applikationen TotalAV

• Klicka på nyckelikonen

• Klicka på Hämta Startade

• Ange ditt huvudlösenord

• Bekräfta huvudlösenord

• Klicka på Fortsätt

Om du har lösenord lagrade på google chrome kan du importera dem till ditt valv. Om du vill göra det, i det här steget:

• Klicka på Fortsätt

• *Vänta på att Password Vault ska importera dina lösenord**

• Klicka på Got It

Du har nu konfigurerat Password Vault!

Skapa ditt huvudlösenord

• Öppna applikationen TotalAV

• Klicka på Password Vault på sidomenyn

• Klicka på Inställningar Password Vault

• Ange ditt huvudlösenord

• Bekräfta huvudlösenord

• Klicka på Fortsätt

• Klicka på Enter Vault

Om du har lösenord lagrade på google chrome kan du importera dem till ditt valv. Om du vill göra det, i det här steget:

Password Vault webbläsartillägg (valfritt)

När du har konfigurerat Password Vault på TotalAV kan du ladda ner TotalAV Password Vault Assistant Browser Extension. Detta gör att du kan använda sparade inloggningar direkt i din webbläsare.

När du har installerat webbläsartillägget kommer du enkelt att kunna logga in på en webbplats genom att klicka på låsikonen till höger om fälten för användarnamn och lösenord på den webbplatsen.