Total WebShield Instellingen

Acceptabele meldingen beheren

Total WebShield stuurt je af en toe meldingen om je te laten weten of er handige functies zijn uitgeschakeld. Dit is handig als u een beveiligingsfunctie tijdelijk hebt uitgeschakeld en bent vergeten deze weer in te schakelen.

In dit artikel laten we u zien hoe u meldingen in uw Total WebShield-applicatie kunt uitschakelen als u deze niet langer wilt ontvangen.

Volg deze instructies om de meldingen van Total WebShield uit te schakelen:

• Open de Total WebShield browserextensie
  • Klik op het tandwiel Instellingen
  • Klik op Meldingen uitschakelen

• Heeft dit je vraag beantwoord?