Total WebShield Indstillinger

Sådan administrerer du acceptable meddelelser

Total WebShield vil lejlighedsvis sende dig notifikationer for at fortælle dig, om der er nyttige funktioner, der er deaktiveret. Dette er nyttigt, hvis du midlertidigt har deaktiveret en beskyttelsesfunktion og har glemt at tænde den igen.

I denne artikel vil vi vise dig, hvordan du deaktiverer meddelelser i din Total WebShield-applikation, hvis du ikke længere ønsker at modtage dem.

Følg disse instruktioner for at deaktivere Total WebShields underretninger:

• Åbn browserudvidelsen Total WebShield
  • Klik på Settings Cog
  • Klik på Deaktiver meddelelser