Total Adblock Teknisk produktsupport

Generera loggfiler

För att göra det enklare för vårt tekniska supportteam för Total Adblock att lösa ditt problem och ge dig en snabb lösning ber vi dig att förse oru-teamet med loggfiler för att hjälpa oss att bättre förstå ditt problem du kan uppleva.

Öppna Total Adblock

Hitta och öppna Total Adblock på din enhet.

Öppna Inställningar

Tryck på ikonen Kugghjul/kugg för att öppna inställningsmenyn.

Scrolla ner

Rulla ner i menyn för att hitta Skicka loggfiler.

Tryck på Skicka loggfiler

Tryck på Skicka loggfiler

Du kan nu spara och dela loggfilerna.

Öppna tillägget Total Adblock i din standardwebbläsare

Klicka på "Kugg"-ikonen för att gå till Inställningar

Scrolla ner till botten av tillägget

Klicka på Ladda ned felsökningsloggar

Loggfilen kommer att finnas i din nedladdningsmapp och kommer att heta: totaladblock_logs.zip

När loggarna har laddats ner, skicka dem till vårt team så att de kan undersöka ditt problem ytterligare.