Technical Support Menu

Total Adblock technische productondersteuning

Logbestanden genereren

Om het voor ons Total Adblock technische ondersteuningsteam gemakkelijker te maken om uw probleem op te lossen en u een snelle oplossing te bieden, vragen we u het oru-team logbestanden te verstrekken zodat we beter inzicht kunnen krijgen in het probleem dat u mogelijk ondervindt.

Open Total Adblock

Zoek en open Total Adblock op uw apparaat.

Open Instellingen

Tik op het pictogram Gear/Cog om het instellingenmenu te openen.

Scroll naar beneden

Blader door het menu en zoek Logbestanden verzenden.

Tik op Logbestanden verzenden

Tik op Logbestanden verzenden

U kunt nu de logbestanden opslaan en delen.

Open de extensie Total Adblock in uw standaardbrowser

Klik op het 'Cog'-pictogram om naar Instellingen te gaan

Scroll omlaag naar de onderkant van de extensie

Klik op Foutopsporingslogboeken downloaden

Het logbestand bevindt zich in uw Downloadmap en heet: totaladblock_logs.zip

Zodra de logboeken zijn gedownload, kunt u deze naar ons team sturen, zodat zij uw probleem verder kunnen onderzoeken.