Setup Support Menu

Total WebShield Instelling

Hoe Total WebShield te downloaden en te installeren

Volg deze instructies om Total WebShield in uw Chrome-browser te installeren:

Bezoek de Chrome Web Store

Ga naar Total WebShield's Chrome Web Store-pagina

Voeg de Total WebShield-extensie toe

• Klik op Toevoegen aan Chrome
  • Klik op Extensie toevoegen

• U ontvangt een melding dat Total WebShield is toegevoegd aan Chrome.

Instellen

Zodra Total WebShield is toegevoegd aan Chrome, wordt er een nieuw tabblad geopend. Hier zullen we u begeleiden bij het instellen van Total WebShield.

Volg deze instructies om Total WebShield op uw Edge-browser te installeren:

Bezoek Edge Store

Ga naar de Edge-add-onswinkel

Voeg de Total WebShield-extensie toe

• Klik op Ophalen
  • Klik op Extensie toevoegen

• De extensie Total WebShield wordt nu toegevoegd aan de werkbalk.

Instellen

Zodra Total WebShield aan Edge is toegevoegd, wordt er een nieuw tabblad geopend. Hier zullen we u begeleiden bij het instellen van Total WebShield.

Volg deze instructies om Total WebShield in uw Firefox-browser te installeren:

Bezoek Firefox Addons-pagina

Ga naar de Total WebShield Firefox Add-Ons-pagina

Voeg de Total WebShield-extensie toe

• Klik op Toevoegen aan Firefox
  • Klik op Toevoegen

• De extensie Total WebShield wordt nu toegevoegd aan uw Firefox-browser.

Instellen

Zodra Total WebShield aan Firefox is toegevoegd, wordt een nieuw tabblad geopend. Hier zullen we u begeleiden bij het instellen van Total WebShield.

Heeft dit je vraag beantwoord?

JaNee

Bedankt voor de feedback!