Setup Support Menu

Total WebShield Instelling

Waar zijn mijn betaalde functies?

Als u zich heeft geabonneerd op Total WebShield premium, moet u inloggen op de extensie om gebruik te maken van uw premiumvoordelen.

U bent momenteel niet ingelogd op een actief Total WebShield-account.

Het kan tot 10 minuten duren vanaf het moment dat u een betaling heeft gedaan voordat uw abonnement is geactiveerd.

Volg deze instructies om u aan te melden bij Total WebShield en uw betaalde functies weer te geven:

Ga naar de instellingen van Total WebShield

• Open de Total WebShield browserextensie
  • Klik op het instellingenprofielpictogram in de rechterbovenhoek
  • Log in op uw Total WebShield Premium Account

• Klik op Heb je al een premium account?
  • Voer uw inloggegevens in
  • U bent nu ingelogd bij Total WebShield met uw Total WebShield Premium Account en hebt toegang tot al uw betaalde functies.