Setup Support Menu

Total WebShield Opsætning

Sådan downloader og installerer du Total WebShield

Følg disse instruktioner for at installere Total WebShield på din Chrome-browser:

Besøg Chrome Webshop

Gå til Total WebShield's Chrome Webshop-side

Tilføj Total WebShield-udvidelsen

• Klik på Føj til Chrome
  • Klik på Tilføj udvidelse

• Du vil modtage en meddelelse om, at Total WebShield er blevet tilføjet til chrome.

Opsætning

Når Total WebShield er blevet føjet til chrome, åbnes en ny fane. Her vil vi guide dig til, hvordan du opsætter Total WebShield.

Følg disse instruktioner for at installere Total WebShield på din Edge-browser:

Besøg Edge Store

Gå til Edge Add-Ons Store

Tilføj Total WebShield-udvidelsen

• Klik på Hent
  • Klik på Tilføj udvidelse

• Udvidelsen Total WebShield vil nu blive tilføjet til værktøjslinjen.

Opsætning

Når Total WebShield er blevet tilføjet til Edge, åbnes en ny fane. Her vil vi guide dig til, hvordan du opsætter Total WebShield.

Følg disse instruktioner for at installere Total WebShield på din Firefox-browser:

Besøg Firefox-tilføjelsessiden

Gå til Total WebShield Firefox tilføjelsesside

Tilføj Total WebShield-udvidelsen

• Klik på Føj til Firefox
  • Klik på Tilføj

• Total WebShield-udvidelsen vil nu blive tilføjet til din Firefox-browser.

Opsætning

Når Total WebShield er blevet tilføjet til Firefox, åbnes en ny fane. Her vil vi guide dig til, hvordan du opsætter Total WebShield.