Total WebShield Inställningar

Hur man hanterar betrodda webbplatser

När du surfar på internet blockerar Total WebShield åtkomsten till alla farliga webbplatser du försöker besöka. Ibland kanske du vill besöka en av dessa blockerade webbplatser. Det är därför Total WebShield erbjuder vår funktion: Hantera betrodda webbplatser så att du kan vitlista alla blockerade webbplatser du vill besöka.

I den här artikeln kommer du att lära dig hur du:

• Vitlista en blockerad webbplats
  • Ta bort en vitlistad webbplats

• Vitlista en blockerad webbplats

Gör följande på webbplatsen som du vill vitlista:

• Gå till webbplatsen som är flaggad av Total WebShield
  • Klicka på kryssrutan
  • Klicka på Vist Webbplats
  • Du har nu markerat att webbplatsen är säker att besöka på ditt Total WebShield-konto. Nästa gång du besöker den här webbplatsen kommer Total WebShield inte att blockera denna webbplats

Ta bort en vitlistad webbplats

Om du har vitlistat en webbplats och du vill avmarkera den som säker på ditt Total WebShield-tillägg, följ dessa steg:

• Öppna tillägget Total WebShield
  • Klicka på Hantera betrodda webbplatser
  • Hitta webbplatsen som du vill ta bort
  • Klicka på X
  • Ett meddelande kommer att dyka upp för att bekräfta att du har tagit bort webbplatsen från din vitlista.