Total WebShield Instellingen

Vertrouwde websites beheren

Wanneer u op internet surft, blokkeert Total WebShield de toegang tot alle gevaarlijke websites die u probeert te bezoeken. Soms wilt u misschien een van deze geblokkeerde websites bezoeken. Daarom biedt Total WebShield onze functie: Vertrouwde websites beheren, zodat u elke geblokkeerde site die u wilt bezoeken, op de witte lijst kunt zetten.

In dit artikel leert u hoe u:

• Zet een geblokkeerde website op de witte lijst
  • Verwijder een website op de witte lijst

• Zet een geblokkeerde website op de witte lijst

Doe het volgende op de website die u op de witte lijst wilt zetten:

• Ga naar de website die is gemarkeerd door Total WebShield
  • Klik op het selectievakje
  • Klik op Bezoek Website
  • U heeft nu met succes gemarkeerd dat de website veilig is om te bezoeken op uw Total WebShield-account. De volgende keer dat u deze website bezoekt, zal Total WebShield deze site niet blokkeren

Verwijder een website op de witte lijst

Als u een website op de witte lijst heeft gezet en u wilt de markering als veilig op uw Total WebShield-extensie ongedaan maken, volgt u deze stappen:

• Open de extensie Total WebShield
  • Klik op Vertrouwde sites beheren
  • Zoek de site die u wilt verwijderen
  • Klik op de X
  • Er verschijnt een melding om te bevestigen dat u de website van uw witte lijst hebt verwijderd.