TotalAV Oppsett

Hvordan laste ned og installere TotalAV

Last ned

• Klikk her for å laste ned TotalAV

• Åpne Nedlastet fil i nettleseren din eller ved å gå til nedlastingsmappen i Filutforsker
  • Installer

• Klikk på Ja for å la TotalAV gjøre endringer på enheten din

• Klikk på Installer

• Vent til TotalAV installerer og oppdaterer
  • Sett opp sanntidsbeskyttelse

Når du har installert TotalAV, må du aktivere Real-Time Protection for å beskytte deg mot trusler i sanntid.

• Klikk på Aktiver beskyttelse

• Når Sanntidsbeskyttelse er aktivert, sørg for at du kjører en førstegangsskanning på datamaskinen din ved å klikke på Kjør Smart Scan slik at eventuelle trusler som er for øyeblikket plassert på systemet ditt kan settes i karantene ASAP.

Hvis du opplever problemer med å aktivere sanntidsbeskyttelse, vennligst Klikk her.

NOTE: Du er ikke logget på en konto. For å logge på vennligst Klikk her.

Last ned

• Klikk her for å laste ned TotalAV

• Åpne den nedlastede filen i nettleseren din
  • Installer

• Dobbeltklikk på pakkeikonet for å starte installasjonen

• Klikk på Fortsett

• Skriv inn Mac-passordet ditt

• Klikk på Installer
  • Sett opp sanntidsbeskyttelse

Når du har installert TotalAV, må du aktivere Real-Time Protection for å beskytte deg mot trusler i sanntid.

• Klikk på Dashboard

• Klikk på Aktiver

• Klikk på Installer

• Åpne Systemvalg

• Klikk på Åpne sikkerhetsinnstillinger

• Klikk på låseikonet

• Skriv inn Mac-passordet ditt

• Klikk på Lås opp

• Klikk på Tillat

• Gå til TotalAV-applikasjonen

• Klikk på Åpne systeminnstillinger

• Klikk på TotalAV Real-Time Protection 5 i System Preferences-skjermen

• Klikk på Fullfør oppsett i TotalAV applikasjonen

• NOTE: Du er ikke logget på en konto. For å logge på vennligst Klikk her.

Last ned

• Trykk heriPhone eller iPad

• Trykk på Installer på App Store

• Logg inn

Åpne TotalAV-appen

• Skriv inn ditt TotalAV brukernavn

• Skriv inn TotalAV passordet

• Trykk på Logg på

• NOTE: Du er ikke logget på en konto. For å logge på vennligst Klikk her.

Last ned

• Trykk herAndroid-enheten din

• Trykk på Installer i Play-butikken

• Logg inn

• Åpne TotalAV-appen

• Trykk på Logg på

• Dette vil forsøke å logge deg på automatisk.

Hvis applikasjonen ikke automatisk kan logge deg på, vil den be om e-post og passord.

NOTE: Du er ikke logget på en konto. For å logge på vennligst Klikk her.