TotalAV Oppsett

TotalAV Systemkrav

Operativsystem:

Microsoft Windows 7 Service Pack 1 eller høyere, med de nyeste oppdateringene, hurtigreparasjonene og oppdateringspakkene installert.

Minne:

2 GB RAM eller høyere.

Diskplass:

Minimum 1,5 GB ledig diskplass (ekstra plass for midlertidige filer og karantenefiler er nødvendig).

CPU:

Intel Pentium 4 / AMD Athlon 64-prosessor eller raskere.

Nettleser:

Internet Explorer 11 eller nyere.

Ytterligere krav:

For å installere TotalAV kreves administratorrettigheter, samt en internettforbindelse.

Automatiske oppdateringer krever en internettforbindelse og er nødvendig for optimal virusdeteksjon.

Operativsystem:

macOS® X 10.9 Mavericks og høyere

Minne:

2 GB RAM eller høyere.

Diskplass:

Minimum 1,5 GB ledig diskplass (ekstra plass for midlertidige filer og karantenefiler er nødvendig).

CPU:

64-biters Intel Core 2 Duo-prosessor eller høyere.

Nettleser:

Safari® 6 eller nyere.

Ytterligere krav:

For å installere TotalAV kreves administratorrettigheter, samt en internettforbindelse.

Automatiske oppdateringer krever en internettforbindelse og er nødvendig for optimal virusdeteksjon.

Operativsystem:

Kompatibel med iPhone®, iPad® og iPod Touch® 9.3 eller nyere.

Størrelse:

220,2 MB

Operativsystem:

Kompatibel med Android 5.0+

Krever tillatelser:

• Enhets- og applogg

• Bilder/medier/filer

• Lagring

• Wi-Fi-tilkoblingsinformasjon

• Enhets-ID og anropsinformasjon

• Bind deg til en tilgjengelighet tjeneste

• Slett andre appers cacher

• Oppdater komponentbruksstatistikk

• Motta data fra Internett

• Se nettverkstilkoblinger

• Les batteristatistikk

• Par med Bluetooth-enheter

• Slett alle appbufferdata

• Full nettverkstilgang

• Lukk andre apper

• Kjør ved oppstart

• Kontroller vibrasjon

• Hindre enheten i å sove

• Installer snarveier