Safesite

Sikkert

Trygge tillatelser

Når du oppdaterer eller installerer Safesite, kan du bli bedt om å godta tillatelser.

Dette er normal oppførsel for utvidelser, siden de styres av nettleseren du bruker.

Erstatt siden du ser når du åpner en ny fane

Vi bruker denne tillatelsen til å endre startsiden til nettleseren din for å gi en lett startside. Du kan deaktivere denne startsiden ved å følge 'Endre startside'-veiledningen.

Les nettleserloggen din

Vi bruker denne tillatelsen for å kunne slette nettleserloggen din.

Blokker innhold på en hvilken som helst side

Vi bruker denne tillatelsen til å stoppe sporing eller annet påtrengende innhold fra å lastes inn av nettleseren din.

Vis varsler

Vi bruker denne tillatelsen til å sende varsler

Endre søkeinnstillingene til: search.safesite.ai

Vi bruker denne tillatelsen til å endre måten søk gjøres gjennom nettleseren.