Technical Support Menu
Total Browser Teknisk produktstøtte

Total Browser kommer med følgende innebygde funksjoner for å forbedre nettopplevelsen din:

• AI og skybasert teknologi for å gi beskyttelse mot online skadelig programvare, phishing og andre skadelige nettsteder.

• Annonseblokkering for å stoppe påtrengende og irriterende annonser, popup-vinduer og varsler.

I denne delen av støttesenteret kan du utforske og lære om hvordan du får mest mulig ut av Total Browser.

For å komme i gang velg et emne fra menyen.