Technical Support Menu

Total Browser Teknisk produktstøtte

Personvernverktøy

Total Browser kommer med innebygde personvernverktøy for å hjelpe deg med å holde deg anonym på nettet, forhindre sporing og stoppe dataene dine deles og selges.

Innstillinger

Global Privacy Control (GPC): Be om at deltakende nettsteder ikke selger eller deler din personlige informasjon.

Referrer PROtection: Hindre at nettsteder vet hvor du har kommet fra.

Hviteliste for henvisningsbeskyttelse

Noen nettsteder fungerer kanskje ikke som de skal hvis du hindrer dem i å overvåke hvor du kommer fra. Som standard lar vi de mest brukte henvisningene forhindre at nettsider ikke fungerer som de skal, men du kan fjerne disse hvis du ønsker det.

Du kan også legge til eller fjerne henvisninger herfra.

Du får tilgang til disse funksjonene ved å følge disse trinnene:

• Klikk på Total Browser-ikonet
  • Velg fanen Personvern