Technical Support Menu

Total Browser Teknisk produktsupport

Værktøjer til beskyttelse af personlige oplysninger

Total Browser kommer med indbyggede værktøjer til beskyttelse af personlige oplysninger, der hjælper med at holde dig anonym online, forhindre sporing og forhindre, at dine data bliver delt og solgt.

Indstillinger

Global Privacy Control (GPC): Anmod om, at deltagende websteder ikke sælger eller deler dine personlige oplysninger.

Referrer PROtection: Undgå, at websteder ved, hvor du er ankommet fra.

Hvidliste over henvisningsbeskyttelse

Nogle websteder fungerer muligvis ikke korrekt, hvis du forhindrer dem i at overvåge, hvor du kommer fra. Som standard tillader vi de mest brugte henvisningsadresser at forhindre, at hjemmesider ikke fungerer korrekt, men du kan fjerne disse, hvis du ønsker det.

Du kan også tilføje eller fjerne henvisninger herfra.

Du kan få adgang til disse funktioner ved at følge disse trin:

• Klik på ikonet Total Browser
  • Vælg fanen Privatliv