Technical Support Menu

Total Browser Teknisk produktstøtte

Cast

Total Browser har den innebygde muligheten til å caste faner, skjermer eller mediefiler til Chromecast-enheter. Du kan caste det meste av nettinnhold, men noen plug-ins på enkelte nettsteder fungerer kanskje ikke, for eksempel Silverlight, QuickTime og VLC.

Følg disse trinnene for å caste en fane eller skjermen din:

• Åpne Total Browser
  • Klikk på de tre vertikale prikkene øverst til høyre i nettleseren
  • Klikk på Cast...
  • Velg Kilder for å velge mellom tab eller skjerm
  • Velg en Chromecast-enhet
  • Følg disse trinnene for å caste en mediefil til Chromecasten din:

NOTE: Ikke alle mediefiler støttes. De fleste bilder, musikkfiler og videoer støttes.
  • Åpne Total Browser
  • Åpne en fil i Total Browser
    • Windows: Ctrl + O

• Mac: kommando + O

Alternativt dra og slipp filen i nettleseren

• Velg en Chromecast-enhet