Safesite

Wat is Safesite?

Safesite is een lichtgewicht extensie voor Chrome, Firefox en Edge die lichte bescherming biedt op uw browser.

Hiermee kunt u alle tracking cookies die op uw computer zijn opgeslagen met een klik op de knop verwijderen en wordt de privacy beschermd door trackingverzoeken te blokkeren.

Het wordt ook geleverd met twee handige knoppen om uw browsegeschiedenis te wissen of een incognito-browservenster te openen zonder door meerdere of lange menu's te hoeven navigeren.