Safesite

Safesite-machtigingen

Wanneer u Safesite bijwerkt of installeert, moet u mogelijk machtigingen accepteren.

Dit is normaal gedrag voor extensies, aangezien ze worden beheerd door de webbrowser die u gebruikt.

Vervang de pagina die je ziet bij het openen van een nieuw tabblad

We gebruiken deze toestemming om de startpagina van uw browser te wijzigen om een lichtgewicht startpagina te bieden. U kunt deze startpagina uitschakelen door de handleiding 'Startpagina wijzigen' te volgen.

Lees uw browsegeschiedenis

We gebruiken deze toestemming om uw browsegeschiedenis te kunnen wissen.

Blokkeer de inhoud van elke pagina

We gebruiken deze toestemming om te voorkomen dat trackers of andere opdringerige inhoud door uw browser wordt geladen.

Geef meldingen weer

We gebruiken deze toestemming om meldingen te versturen

Wijzig uw zoekinstellingen in: search.safesite.ai

We gebruiken deze toestemming om de manier waarop zoekopdrachten via de browser worden uitgevoerd, te wijzigen.