Safesite

Sikkert

Hvordan afinstallerer Safesite?

Afinstallation af Safesite fra din Chrome-browser er meget enkel og kan gøres inden for et par klik.

• Gå til UdvidelsessidenGoogle Chrome eller kopier dette link til adresselinjen i din browser: chrome://extensions /
  • Find Safesite i dine plugins
  • Klik på Fjern
  • Afinstallation af Safesite fra din Microsoft Edge-browser er meget enkel og kan gøres inden for et par klik.

• Gå til UdvidelsessidenMicrosoft Edge eller kopier dette link til adresselinjen i din browser: edge://extensions /
  • Find Safesite i dine plugins
  • Klik på Fjern
  • Afinstallation af Browser Boost fra din Mozilla Firefox-browser er meget enkel og kan gøres inden for et par klik.

• Gå til UdvidelsessidenMozilla Firefox kopier dette link til adresselinjen i din browser: **about:addons{notrans- 5}
  • Find Safesite i dine plugins
  • Klik på 3 prikker
  • Klik på Fjern