Safesite

Sikkert

Hvad er Safesite?

Safesite er en let udvidelse til Chrome, Firefox og Edge, som tilbyder lysbeskyttelse på din browser.

Det giver dig mulighed for at fjerne eventuelle sporingscookies, der er gemt på din computer, med et klik på en knap og giver privatlivsbeskyttelse ved at blokere eventuelle sporingsanmodninger.

Den leveres også pakket med to praktiske knapper til at rydde din browserhistorik eller starte et inkognito-browservindue uden at skulle navigere gennem flere eller lange menuer.