Total Browser Teknisk produktsupport

Verktyg för annonsblockering

Total Browser kommer med inbyggda Adblock-verktyg för att hålla din onlineupplevelse fri från distraktion. Det kan också hjälpa till att minska dataanvändningen och öka sidans prestanda.

Inställningar

Adblock: Blockera påträngande annonser och läskiga spårare på alla webbplatser.

Tyst läge: Blockera irriterande skräppostmeddelanden från alla webbplatser.

Du kan komma åt dessa funktioner genom att följa dessa steg:

• Klicka på ikonen Total Browser
  • Välj fliken Adblock
  • Du kan sedan använda reglagen för att slå på eller av dessa funktioner för alla webbplatser.

Vitlista för annonsblockering

Detta gör att webbplatsen kan ladda annonser. Bra om du vill stödja en hemsida eller bara är nyfiken på vad som annonseras.

Du kan lägga till en webbplats till vitlistan för tyst läge genom att besöka webbplatsen och använda Paus-knappen på Total Browser Tool.

Vitlista för tyst läge

Ibland kanske du vill att aviseringar ska visas från dina favoritwebbplatser, som att hålla dig medveten om kommande händelser. Genom att lägga till en webbplats till vitlistan för tyst läge kan du fortfarande få deras meddelanden.

Du kan lägga till en webbplats till vitlistan för tyst läge genom att besöka webbplatsen och använda Paus-knappen på Total Browser Tool.